Fyllda paprikor

Ingridienser:
Paprikor
Nötfärs
Bacon
Morot
Gullök
Vitlök
Chilipulver
Tomatpuré
Krossade tomater
Salt och Peppar
 
Samt (exempelvis)
Champinjoner
Ost (feta, mozzarella, västerbotten osv)
Tärnad paprika
Broccoli
Färsk tärnad tomat
Palsternacka
Med mera (bara fantasin sätter stopp)
 
1. Fräs baconen och låt sedan fettet rinna av.
2. Stek köttfärsen och löken/vitlöken. Krydda med chili, salt och peppar.
3. Tillsätt baconen i stekpannan samt häll på tomatpuré och krossade tomater. Låt vätskan koka bort. 
4. Tärna morötterna och ha i blandningen
5. Gröp ur paprikorna och fyll sedan med köttfärsblandningen 
6. In i ugnen (175*C) i ca 10-15 min
 
 
Servera med antingen ris, stor sallad eller hembakat bröd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0